Friday, December 11, 2015

Festmények az igényekre szabva...

Advent második hétvégéjén újabb inspiráló ötletekkel segítek Nektek, hogy könnyen rátaláljatok a megfelelően értékes és egyedi ajándékra. Előző posztomban arra bíztattalak, hogy tárgyiasult világunkban válasszátok a művészi értékkel bíró alkotást, vagyis kerüljön művészet a karácsonyfa alá, majd onnan a szobáitok falára. Természetesen tisztába vagyok vele, hogy egy festmény - mely a művész részéről egyszeri és megismételhetetlen, rengeteg energiával teli, gyakran hetekig-hónapokig készülő alkotás - nem érhető el mindenki számára könnyen, elsősorban anyagilag. Mások a képek nagy méretétől tartanak, mert nincs kellő otthoni falfelületük, ahol elhelyezhetnék azokat.
Ezért most, a második adventi hétvégétől kezdve egy minden szempontból kedvezményes vásárlási formát ajánlok minden kedves régebbi és jövőbeli vásárlómnak, akik szeretik és követik munkáimat.



Batikfestményeimből - szám szerint 21 féléből - kis példányszámú, sorszámozott nyomatok készültek 4 féle méretben, melyek ára az eredeti festmények töredéke és méretük is kisebb. A színhű reprodukciókat karton keménységű "Torchon" és "Arches" művészi papírra nyomtattam, melyek üveglap alatt, vagy keretezve is jól mutatnak.



Vannak "képeslap", azaz  A6-os méretűek, melyek ára 3.ooo- Ft , ezeket íróasztalra, éjjeli szekrényre, polcokra ajánlom, "kitámasztós" képkerettel.
A következő, "fél rajzlapnyi" A5-ös  méret 7.ooo- Ft, míg az A4-esek 12.ooo-Ft-ba kerülnek.
Ezek már jól mutatnak nagyobb falfelületen, hangsúlyos egyedi keretezéssel is.
Az A3 méretűek - melyekből szintén csak tíz nyomat készült fajtánként - 19.ooo-Ft-ért kaphatók a galériában. Egyik kedvenc festményemből vakkeretre feszített vászonra is printeltettem színes kópiát, melynek ára 45.ooo Ft.









 Bármely képet és méretet választjátok ki személyesen, a galériában ezüst és arany hétvégén 11-19 óráig várunk minden érdeklődőt, míg hétköznapokon 10-16-ig vagyunk nyitva. Ezüst és arany vasárnap én is segítek a képek kiválasztásában!
Aki a képek mellé élményt, azaz workshop-részvételi ajándékkártyát venne tőlem (melynek ára anyagköltséggel 15.ooo Ft.), feltétlenül kövesse a következő képes beszámolót a december 7-i esemény részleteiről. Ha a galéria facebook oldalához csarlakozol, nem maradsz le az új hírekről!


No comments:

Post a Comment