Monday, June 20, 2016

Egy kiállítás képei



Galériám aktuális tárlatát – mely izgalmas kooperáció egy ékszertervező-szobrászművésszel – meghosszabbított nyitvatartással még egy hétig, juni 27-ig láthatjátok. Ezért, illetve a személyes hangú megnyitó emlékére következzen egy képes ajánló a kiállításról, remélve hogy az is eljut ide hozzám a szentendrei Dumtsa korzóra, aki még eddig elmulasztotta a látogatást…



 A képek készültekor több vendégem is érkezett a galériába, - ők láthatók a térben – akiket elbűvöltek a batikképekhez párosított szobrok és ékszerek. Épp maga a művész, Rozsnyay Béla is betoppant kislányával, hogy egyes ékszereket máris elszállítson azoknak, akik már a megnyitón megvásárolták azokat. A batikképek közül is gazdára talált egyik kedvenc alkotásom, a Cseresznyevirágzás című.





 S most jöjjön pár hangulatkép a megnyitóról, mely valóban nagyon baráti-családi jellegűre sikeredett, akár egy hangulatos nyári party… Köszönöm Editnek a megnyitót, kis famíliámnak a támogatást és az összes résztvevőnek a vidám délutánt. 





 A következő fotók arról a koncepcióról szólnak, amely szerint az adott képek szín-és formavilágához válogattuk össze Béla organikus szobrait. Virágokat és fákat a buja esőerdőkhöz, medúzákat és halakat a tengerekhez és a tavak vízéhez társítottuk.














Most első ízben kislányom, Nadin „Fantázialény” című munkája is szerepelt a tárlaton, melyre méltán lehetünk büszkék...


Tehát szeretettel várok mindenkit a galériában júni 27-ig, ahol a képek mellett velem is találkozhattok, sőt csodás ékszereket és batik-nyomatokat is vihettek emlékbe a legújabb kiállításról!



Köszönöm, ha hírét viszitek a posztnak és csatlakoztok a galéria közösségéhez, a facebookon! Szép nyarat mindenkinek!

No comments:

Post a Comment